drawing crazy hair

Har tecknat en ny bild. Det är så sjukt, jag tröttnar så fort när jag tecknar, att jag slarvar på det jag har kvar att teckna. Och jag måste alltid göra klart bilderna haha.. så blir det slarvigt o fult i slutet.. SKÄMS SARA! Måste bli bättre på det!

ÄLSKA RESA

Jag verkligen älskar att resa, varje gång jag åker på en resa köper jag en bok från lonely planet, verkligen bästa boken att köpa om du behöver tips. det står allt i böckerna, billiga hostel, hur man tar sig till flygplatsen, vad man ska tänka på och vilka ställen man inte får missa! som ni ser har jag samlat på mig lite:) men kan inte vänta tills jag får resa bort igen, man blir ju inte lite lockad nu när vädret suger, oooooooh vill iväg!

MORE DRAWINGS

Haft myshelg med vänner, tecknande, filmer och så har jag möblerat om så att jag kan spela mitt xbox kinect mycket bättre!
Här har ni det senaste jag har tecknat,
blev ganska nöjd med denna bild eftersom det var typ min tredje promarkerbild.
Måste köpa mer hudfärgs pennor bara!

SY, SY, SY !

Nu sitter jag här och syr för fullt :) maaaow höres later, tillbaxs till symaskinen!

INHANDLAT LITE TYGER

Har inhandlat skinnliknande tyger som jag ska sy upp lite väskor av :)  tänkte visa er lite bilder under tiden jag syr upp väskorna, hope you like it!

<3 SKOR

Här får ni se några av mina Awesome skor!
Tyvärr har jag slängt några som är fööör slitna :(

GRYYYYM T-SHIRT

i paketet låg denna grymma T-shirt. Ni som fattar är grymma :) Det är från serien Big Bang Theory LOOOOVE

Tisdagskväll, What's up?


I LOVE UNITED STATES

Här är mina snygging skor :D loooove them!

JAG ÄR GAAALET . . . .

På Måndagar jobbar jag så länge att jag är gaaalet slut i hela kroppen.. gör ont överallt plus att jag tränade på gymmet igår så har lite träningsvärk! Därför tänkte jag bara lata idag. försöka göra något aktivt framför tvn .haha.  typ teckna eller något...

NICHOLAS SPARKS

Har precis läst färdigt denna bok, skriven av Nicholas Sparks som även har skrivit The Notebook och The Last Song som också gjorts till filmer.
Tyckte denna bok var seg ganska långt in i boken men i slutet blev den helt okej.

SÖMNAD - MÖNSTERKONSTRUKTION

Mönster Steg 1 : Jag börjar rita av mina grundmallar i storlek 38
när jag gjort det gör jag ändringar för hur jag vill att just mitt plagg ska se ut.
Mönster steg 2: När jag gjort färdigt de mönster jag vill ha så ritar jag av det på ett nytt mönsterpapper, gör lite fin justeringar och lägger på sömsmån.
Mönster steg 3: Jag lägger mina mönster på tyget jag valt ut, nu när jag valt randigt mönster är det viktigt att man får alla ränder att möta varandra. nålar fast mönstret och klipper ut det. jag brukar tråckla ihop plagget för att se om det sitter snyggt på, annars markerar jag ändringar på plagget och för över dom till mönstret.
och TAADAAA man har ett färdigt mönster. Det är allt jag orkar med idag men hoppas att ni tyckte det var lite spännande att läsa om :)

LÖRDAGSMYS

Lördagsmys idag, min pappas familj ringde i förmiddags och undra om jag ville hitta på något så jag slängde på mig lite kläder så drog vi o spelade bowling och käkade mat :)
Nu tittar jag lite filmis och pysslar här hemma. Tänkte sy lite! hoppas ni har en bra lördagskväll!

KICK ASS MUSIC

Nu blir det att lyssna på grym musik och göra fint här hemma! livet är ganska gött just nu!

NYTT ÅR

Bilder är snodda av Sanna! Firade Nyårsafton med henne, Sofie och Josefine! Mysig och lugn dag!


SANNA <3

Min Söta vän Sanna tycker att jag lagar för lite mat, därför fick jag de här fina köksgeråden! Bra att ha och jävla snyggt:) Nu blir det att börja laga mat då hihi. men nyttig mat. får hoppas Sanna gör mig sällskap ibland.

RSS 2.0