PROMARKERS SKINTONES

Har köpt promarkers skintones, jag hade inte så många bra hudfärger, men tror jag måste köpa färgen tan också! Tur att det är helg så jag kan pyssla hela helgen:)


Besviken..

Jag har inte tecknat på hundra år, har mest sytt senaste tiden! men igår kände jag mig pepp på att sätta igång o teckna igen så jag ritade denna bild ovan. Jag blev lite besviken, blev inte så bra. Man tappar det fort när man inte håller på med det, men de kommer tillbaxs ganska fort också som tur är .. men men .. jag får öva öva öva.. måste bli bättre att teckna med promarkisarna!

Vissa dagar...

Vissa dagar så går allt fel! .... idag är en sån dag.. man vågar nästan inte göra någonting, allt man rör vid blir skit! .. bläää ..  men ska i alla fall pyssla med Linas klänning

HÄR SKA DET ... ..

Nu jädrans ska jag sy!!

PLANTERA BLOMMA

Har planterat lite blommor, det är himlans dyrt med blommor så jag fixar själv ;)

WORK IN PROGRESS

Här är lite bilder under arbetet av väskorna :)

WORK IN PROGRESS

Min lillsyrra ska sluta nian därför syr jag en avslutnings klänning till henne!
Här ska det strykas!
klippt till mönstret i lite tyger

Raring har tecknat mig!Raring Sanna har ritat av mig :) titta vilken fin bild!

Färdig sytt!

Nu har jag sytt färdigt ett Linne ! Den mest urringade sidan är på ryggen!

EGEN DESIGNAD VÄSKA

Sorry för den suddiga bilden överst., denna väska har jag designat, gjort mönster och sytt upp! sydde upp 2 stycken svarta och 2 st röda men alla 4 har blivit sålda. om ni är intresserade av att köpa en väska så är det bara att beställa. välja färg, med eller utan nitar. osv.

RSS 2.0